www.stiri.cnstv.ro

Ciolacu așteaptă scuze de la Iohannis pentru sintagma „ciuma roșie”


Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, susţine că nu are nicio comunicare cu preşedintele Klaus Iohannis, respingând, astfel, acuzaţiile conform cărora ar exista o înţelegere între el şi şeful statului.

Când aud pe unu: Ciolacu şi PSD-ul sunt înţeleşi cu Iohannis. N-am, dom-le, ce să mă înţeleg cu ei! Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el. Până nu iese public şi-şi cere scuze cu ciuma roşie.. e cea mai mare mizerie, că am stat şi am tăcut până acum”, a afirmat, marți seara, Ciolacu, la un post TV.

Întrebat dacă are vreun fel de comunicare cu şeful statului, Cliderul PSD a reiterat că aşteaptă din partea preşedintelui scuze adresate votanţilor partidului pe care îl reprezintă: „Ce comunicare să avem? Noi suntem în opoziţie, a zis că PSD-ul nu mai contează politic… Să iasă public să-şi ceară scuze nu mie, nu parlamentarilor… oamenilor care au votat cu PSD. Vrea să-i spun eu la televizor – dar ştie la fel de bine ca şi mine – de unde e ciuma roşie, cine a scos-o. Cum poţi să instigi în halul ăsta tu, preşedintele României? Acuma vine copy-paste ăsta, domnul Cîţu şi vine la fel: dom-le administraţiile PSD… mă, nu-ţi e ruşine, că scot toate hârtiile acu cum dai mită la fiecare administraţie PNL?”.


Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. AcceptInformații