www.stiri.cnstv.ro

Fum într-un salon COVID-19 de la Spitalul de Urgență Pitești. „Cadrele medicale au acționat imediat”


Un incident a avut loc, duminică dimineață, într-un salon al Spitalului de Urgență Pitești, unde sunt internați pacienți cu Covid-19. Un prelungitor care alimenta cu concentrator de oxigen a început să scoată fum, relatează News.ro. Angajații au scos prelungitorul din priză, „fiind evitată producerea unui incendiu”, a preciazat și purtătorul de cuvânt al unității.

„În această dimineaţă, în Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime, dar nici cu pagube materiale. În jurul orei 4: 30, într-unul din saloanele în care sunt trataţi pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum. Cadrele medicale au acţionat imediat. Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea un incendiu”, a transmis, duminică, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, Cristina Cazacu.

La fața locului s-au deplasat și reprezentanții ISU Argeș, care au stabilit că nu mai sunt probleme și că prizele de oxigen sunt funcționale, singura defecțiune fiind la acel prelungitor care a fost scos din uz.

„De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanţa a stabilit că prizele de oxigen sunt funcţionale, singura defecţiune fiind la acel prelungitor care a fost înlocuit. Menţionăm că cele două persoane internate în respectivul salon au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident”, a mai precizat Cazacu.

| Știre indexată de pe site-ul: https://www.libertatea.ro/subiect/coronavirus


Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. AcceptInformații