www.stiri.cnstv.ro

Lucrări de sterilizare și dezinfectare la spitalul din Lețcani


Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi, Florin Roşu, a declarat, pentru AGERPRES, că spitalul mobil de la Leţcani va fi închis pentru câteva zile, timp în care se vor face lucrări de dezinfectare şi sterilizare, precum şi lucrări de mentenanţă.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată întrucât în unitatea mobilă sunt internaţi 15 pacienţi care au forme medii şi uşoare de COVID-19, alţi doi pacienţi fiind internaţi la ATI.

Primii care au fost mutaţi au fost pacienţii de la terapie intensivă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie mutaţi şi restul pacienţilor la spitale suport COVID din Iaşi.

„În momentul de faţă numărul de cazuri de COVID a scăzut şi avem posibilitatea de a face sterilizare în spital. Până în acest moment nu am putut face sterilizare. Pe lângă aceasta, mai putem face verificarea sistemului energetic şi sistemului electric. Având locuri în spitalele din Iaşi, am decis să mutăm pacienţii până luni sau marţi, urmând ca atunci să îi readucem la spitalul mobil”, a precizat dr. Florin Roşu.

Sursă: agerpres.ro


Comentarii
Încărcare...

Acest site folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. AcceptInformații