www.stiri.cnstv.ro

Un deputat USR și-a pus pe Facebook buletinul de analize medicale: 714 „soldați” mă apără de COVID-19


Într-o încercare de a-i convinge pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare să meargă și să se vaccineze, deputatul USR Emanuel Ungureanu, membru în Comisia de Sănătate a Camerei, a publicat pe Facebook rezultatul testării pentru anticorpi făcut după ce s-a imunizat cu prima doză de AstraZeneca.

„714 «soldați» mă apără de o formă gravă de Covid-19! Singura șansă, vaccinarea! Au trecut două luni de la momentul în care m-am vaccinat cu AstraZeneca, cu o doză chiar din lotul care a fost apoi carantinat. În 26 martie mi-a venit rezultatul la anticorpii neutralizanți și rezultatul este excelent”, scrie Emanuel Ungureanu.

Acesta a precizat că și-a amânat rapelul la sfatul medicului. „Ar fi trebuit să mă vaccinez cu a doua doză de AstraZeneca în 16 aprilie, am ales să amân cu 4 săptămâni a doua doză, la sfatul medicului, pentru a crește eficacitatea vaccinului în condițiile în care eu am trecut și prin infecția cu Covid-19 în luna noiembrie”, a scris acesta.

În Buzău se testează în continuare puțin

Deputatul a lansat și un apel către locuitorii din Buzău, acolo unde a fost votat.

„Voi face a doua doză de vaccin într-un centru de vaccinare din Buzău pentru a încuraja cetățenii care m-au ales să se vaccineze cu orice tip de vaccin autorizat. 353 de buzoieni au murit în ultimele luni din cauza acestui virus și un număr încă necunoscut din cauza lipsei de acces în spitalele din Buzău. Spitalele din Buzău sunt sufocate. Din păcate, în ciuda eforturilor mele constante, în Buzău se testează extraordinar de puțin, în ultimele 24 de ore s-au efectuat doar 290 de teste anti-Covid 19! Trebuie să avem grijă unii de alții și să ne vaccinăm!”, a mai spus acesta.

| Știre indexată de pe site-ul: https://www.libertatea.ro/subiect/coronavirus


Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. AcceptInformații