www.stiri.cnstv.ro

VIDEO | Un deputat indian bea urină de vacă. Susține că leacul îl ferește de COVID-19


India este devastată de coronvairus, iar oamenii încearcă tot felul de remedii populare în încercarea de a preveni îmbolnăvirea. Deputatul Surendra Singh, din partidul The Bharatiya Janata, a făcut public un video în care bea urină de vacă, leac despre care el spune că este eficient împotriva multor boli, printre care și infecția cu coronavirus, relatează Daily Star.

Potrivit sursei citate, politicianul dă pe gât o porție de „gaumutra”, așa cum numește el băutura miraculoasă, despre care susține că este secretul unei sănătăți perfecte.

BJP MLA Surendra Singh recommends people to drink cow urine to protect themselves from Covid19. And these are our elected representatives. 🤦🏼‍♂️pic.twitter.com/PvYo4Uk4Uz

— Mohammed Zubair (@zoo_bear) May 9, 2021

Deputatul spune că două-trei măsuri de urină de vacă trebuie amestecate într-un pahar cu apă și îi sfătuiește pe oameni să o înghită pe stomacul gol, iar apoi să nu consume nimic timp de o jumătate de oră.

De asemenea, el i-a sfătuit pe adepții leacurilor populare să nu cumpere orice urină de vacă, ci numai de la vaca Patanjali.

Produsul este disponibil în formă lichidă sau capsule, care sunt mai ușor de înghițit.

Producătorii leacului susțin că acesta elimină toxinele din corp și reprezintă un tratament eficient pentru obezitate, diabet sau chiar cancer, precum și pentru afecțiuni ale rinichilor și ficatului.

Surendra Singh spune că are încredere în știință mai mult sau mai puțin, dar are „încredere completă” în urina de vacă.

Sâmbătă, India a ajuns la un record negativ de 4.187 de decese provocate de COVID-19 și mai bine de 400.000 de noi infectări.

| Știre indexată de pe site-ul: https://www.libertatea.ro/subiect/coronavirus


Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Acest site folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. AcceptInformații